Kersten Corporate Finance

Fusies & Overnames

bedrijf verkopen

Werkwijze

Consultancy
Kersten Corporate Finance neemt het volledige management van de verkoop van uw bedrijf op zich, wat u als ondernemer veel kopzorgen scheelt. Een bedrijfsovername is economisch (waarde bedrijf), juridisch (wetgeving) en fiscaal (belasting) een specialistische aangelegenheid.

Joris Kersten is financieel-econoom en Register Adviseur Bedrijfsoverdracht. Hij legt u de aandachtspunten bij de overname op een heldere manier uit. Op deze wijze zit u zelf altijd op de drivers-seat. 

Kersten Corporate Finance werkt nauw samen met uw eigen accountant/ boekhouder. Waar nodig zal Kersten Corporate Finance hulp inschakelen van externe deskundigen, zoals een jurist en fiscalist.

Trainingen & (gast-)colleges
Kersten Corporate Finance verzorgt trainingen en (gast-)colleges op het gebied van (Corporate) Finance en Bedrijfskunde. Het vakgebied Finance en Bedrijfskunde kan als abstract worden ervaren, maar doordat Joris Kersten continue de brug met de praktijk maakt worden zijn lessen als zeer leerzaam en realistisch ervaren. Over het algemeen wordt gewerkt met real-life cases die na een kort theoretisch hoorcollege in groepen worden opgelost. 

De trainingen en (gast-)colleges worden gegeven aan gerenommeerde business scholen (Nyenrode Universiteit Breukelen, Universiteit van Maastricht, Maastricht School of Management (MSM), TIAS Business School, Erasmus Universiteit Rotterdam, AMT Training London), hogescholen, banken, accountantskantoren en overheidsinstellingen. In samenspraak met de opdrachtgever worden de trainingen/ colleges aangepast op de doelgroep om een optimale leersituatie te bewerkstelligen.
bedrijf verkopen

Tarieven


Consultancy

Kersten Corporate Finance werkt op basis van een uurtarief. Daarnaast is Kersten Corporate Finance in staat om op voorhand een prijsbepaling te maken per fase (5 fasen) van het verkoopproces van uw bedrijf:


Fase 1: Waardebepaling.

Fase 2: Opstellen verkoop memorandum.

Fase 3: Zoeken en selecteren kandidaat-kopers.

Fase 4: Uitonderhandelen Letter of Intent (voorlopig koopcontract).

Fase 5: Uitonderhandelen koopcontract.


Neem voor meer informatie over de tarieven per fase contact met ons op, waarna Kersten Corporate Finance u op verzoek een offerte uitbrengt. 


Trainingen & (gast-)colleges

Kersten Corporate Finance verzorgt trainingen/ colleges voor een vast uurtarief. Eventueel kan een afspraak worden gemaakt over een vast bedrag voor een gehele cursus.


Neem voor meer informatie over de tarieven voor trainingen/ colleges even contact met ons op.