Kersten Corporate Finance

Fusies & Overnames

Waarde bedrijf

Het complete linkedin profiel van Joris Kersten vind je op de link hieronder:

Kersten Corporate Finance is opgericht door Drs. J.J.P. (Joris) Kersten RAB. Joris Kersten (1980) is senior adviseur in Fusies & Overnames en heeft vele Fusies & Overnames succesvol begeleid. 


Joris Kersten heeft in het verleden voor McGraw-Hill in Londen gewerkt, waarna hij meerdere jaren succesvol Fusies & Overnames heeft begeleid bij een Corporate Finance advieskantoor. Daarnaast heeft hij als Docent Finance veel ervaring met het geven van trainingen en (gast-)colleges op het gebied van Finance, Accounting en Bedrijfswaarderingen.


Joris Kersten is afgestudeerd Drs./MSc Strategic Management en BSc Business Studies, beide aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast is hij (cum laude) afgestudeerd Register Adviseur Bedrijfsoverdracht. Eveneens heeft hij een didactisch getuigschrift (lesbevoegdheid voor hoger onderwijs) in bezit. En momenteel volgt hij de "Executive Master in Business Valuation" om de RV titel (Register Valuator) te behalen aan het NIRV (Nederlands Instituut voor Register Valuators).


Joris Kersten is opgegroeid in een ondernemersfamilie, waarbij zijn familiebedrijf (een productiebedrijf van daken voor de auto-industrie) succesvol is verkocht in de jaren '90. Zijn passie voor Fusies & Overnames en finance is hier ontstaan.


In 2015 heeft Joris 'Kersten Corporate Finance' opgericht en sindsdien werkt hij als zelfstandig ondernemer. Joris geeft als zelfstandige advies aan ondernemers op het gebied van bedrijfsoverdrachten en finance. Daarnaast geeft trainingen in bedrijfsoverdrachten en finance aan bankiers, accountants, bestuurders en ondernemers. 


Eveneens is hij  als (Gast-) docent Corporate Finance & Accounting verbonden aan de Nyenrode Universiteit te Breukelen, Universiteit van Maastricht, de Maastricht School of Management (MSM), TIAS Business School Utrecht/ Tilburg, de Erasmus Universiteit Rotterdam, Luxembourg School of Business, Universiteit van Aruba, AMT Training London/ New York/ Hong Kong en Leoron Dubai.


Mijn motto: Life is about executing ideas that make the world nicer and better!


Klik op de onderstaande link voor mijn complete linkedin profiel:

Mijn motto: Life is about executing ideas that make the world nicer and better!