team post image

Allard

Allard (1993) is Analist Fusies & Overnames bij Kersten Corporate Finance (KCF). Hij maakt bij KCF bedrijfswaarderingen en zoekt en selecteert kandidaat kopers en verkopers van bedrijven.

Daarnaast stelt hij informatie memoranda van bedrijven op, schrijft hij financieringsaanvragen voor bedrijfsovernames, en doet hij marktonderzoek naar specifieke branches waarin overnames
plaatsvinden.

 

Eveneens bouwt hij zogenaamde “leveraged buyout modellen” in Excel om het rendement (internal rate of return) van overnames door de rekenen inclusief de financierbaarheid (credit statistics). Tot slot bouwt hij zogenaamde “M&A modellen” in Excel om te bekijken of dat een overname voor verwatering of aanwas leidt bij strategische kopers.

 

Allard heeft een bachelor of science (BSc) behaald in “Economics & Business Economics” aan de Rijksuniversiteit Groningen. En hij heeft een master of science (MSc) behaald in Business Economics (met onderscheiding), met een major in accounting, aan de Universiteit Antwerpen. Tijdens zijn studie heeft hij een half jaar gestudeerd in Finland aan de “Turku School of Economics”.

 

Na zijn master heeft hij 2,5 jaar in Madrid/ Spanje gewoond waar hij werkte als Beleggingsspecialist op een Europese Fintech-Bank. Daarbij is hij MiFID II gecertificeerd voor het adviseren in
beleggingen.

 

In het voorjaar van 2021 heeft Allard de 6-daagse training “Business Valuation & Deal Structuring” van KCF succesvol doorlopen en afgerond, waarna hij als volwaarding “waardeerder” en “financial modelling specialist” bij KCF aan de slag is.

Contactformulier
Door op verstuur te drukken ga je akkoord onze Algemene voorwaarden en privacy policy